Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за 156 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
    ...Винаги можеш да обориш някой с предположенията му.
    Ами затова е форум, а не сервиз или диагностичен център - дават се безплатни съвети, но са базирани до голяма степен на различни предположения.
    Важното е като цяло да има полза от него
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщение
      значи ако си със двигател като моя значи си със механични повдигачи!
      ДОБРЕ ПО МОЯ ВЪПРОС НА ВСИЧКИ С КАТО МОЯ 105hp ИМ УСКОРЯВА ДО 5000 ОБОРОТА И КАКВА МАКСИМАЛНА СКОРОСТ СТЕ ПОСТИГАЛИ?
      Мойта ускорява до 5500 оборота но на 5-та до 4000, след това все едно не давам газ но все пак не караме самолети
      И при мен е така - след 4000 има голямо намаление на мощността, но все пак си ускорява прилично добре
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

И аз карам от скоро алфа 1.9 105к.с. и малко съм разочарован от вървенето на колата. И моята е така на 4000 спира и повече от 180 не ще. Но още не съм я изкарвал на хубава отсечка за да я напъна та да видя дали ще има още
        Алфа 156 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от paco6676 Покажи съобщение
          И аз карам от скоро алфа 1.9 105к.с. и малко съм разочарован от вървенето на колата. И моята е така на 4000 спира и повече от 180 не ще. Но още не съм я изкарвал на хубава отсечка за да я напъна та да видя дали ще има още
          Направо мога да ти кажа какъв ще е разултатът Няма смисъл да мъчиш двигателчето 187 км/ч беше максималната скорост на тези автомобили по каталог. Няколко пъти съм я пробвал - така си е
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от paco6676 Покажи съобщение
            Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Направо мога да ти кажа какъв ще е разултатът Няма смисъл да мъчиш двигателчето 187 км/ч беше максималната скорост на тези автомобили по каталог. Няколко пъти съм я пробвал - така си е
            Ми аз пробвах на равен път и повече от 4000 оборота неще (ама и на нанагорно си стига 4000 оборота )

А днес (така де вчера) пробвах да видя на 3-та дали губи мощност или нещо такова ама не - стрелката на оборотомера се движи с една и съща скорост от 2500 до 4500 оборота (нагоре не посмях защото пътната обстановка не е за такива тестове)
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

здравейте значи разкачих маркуча до всмукателния колектор и вътре пълно масло??? прецакано турбо или? лекува ли се или с ново

Comment

Носи се на специализиран сервиз за да го стендоват да видят дали ше го бъде и колко пари може да ти струва
                Last edited by trustworthy; d.m.y г., 20:34.
                _______
                146 JTD - ex

Comment

Това масло не е задължително да е от самото турбо...
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Зависи от софтуеъра и техническото състояние на автомобила.
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                      Зависи от софтуеъра и техническото състояние на автомобила.
                      То и от хардуера на водача и психическото му състояние също зависи до голяма степен
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

повече от 190 неще да прави а за водача кат се качи в кола губи връзка с мозъка
                        и нема а ти казвам! Във всмукателните траби е пълно със някакви лиготий между масло и кал като го видях получих пристъп утре ще му правя чистка и ще видим как ще се държи чайника му с чайник!!! хем икономист хем спортист не ставааа
                        НАФТАТА Е ЗА ПЕЧКИ -ГАЗТА ЗА КОТЛОНИ- БЕНЗИНА Е ЗА АВТОМОБИЛИ
                        БЪЛГАРСКА НАРОДНА ПОГОВОРКА!!!

Comment

НАФТАТА Е ЗА ПЕЧКИ -ГАЗТА ЗА КОТЛОНИ- БЕНЗИНА Е ЗА АВТОМОБИЛИ
                          БЪЛГАРСКА НАРОДНА ПОГОВОРКА!!!
                          Сигурно е така, но световните производители на автомобили не са на твоето мнение, за щастие
                          В бъдеще ще бъде много трудно да се достигат екологичните норми с бензиновите двигатели и затова ще се набляга на алтенативни горива
                          Май не си карал JTD, за да говориш така
                          sigpic

Comment

его в двора е пич! няма спор че в старта е доста по пъргав от доста бензинки но имах бмв 318и Е36 210км а Алфата в старта ще кажеш че ще направи 300 а после макс 190км не е голяма разлика но уж има повече потенциал!

Comment

его в двора е пич! няма спор че в старта е доста по пъргав от доста бензинки но имах бмв 318и Е36 210км а Алфата в старта ще кажеш че ще направи 300 а после макс 190км не е голяма разлика но уж има повече потенциал!
                              Ако искаш да вдигнеш 250 с дизел, объркал си БМВ-то и Алфа-та.
                              И къде искаш да вдигнеш такава скорост и да си караш с нея? Питам, за да знам от къде да не минавам
                              sigpic

Comment

не бе то не ие искам да карам с 250 ама да ги може!

Comment

Working...
                                X